Een nieuwe huisstijl voor de Stadspartij Den Helder: ‘Een vernieuwde uitstraling die verleden en toekomst samenbrengt’

De Stadspartij Den Helder heeft een nieuw uiterlijk! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een eigentijdse huisstijl die onze partij zowel vernieuwt als eer doet aan ons verleden.

De Stadspartij Den Helder heeft een nieuw uiterlijk! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een eigentijdse huisstijl die onze partij zowel vernieuwt als eer doet aan ons verleden. Met deze nieuwe look willen we laten zien dat we met de tijd meegaan, terwijl we onze wortels niet vergeten. We zijn trots op het resultaat en willen je graag meer vertellen over de elementen van onze nieuwe huisstijl.

Nieuw logo

Ons nieuwe logo is ontworpen met zorg en aandacht voor zowel het heden als het verleden van onze partij en de stad. Het logo is veelzijdig en laat ruimte voor verschillende interpretaties. Sommigen zien de iconische watertoren van Den Helder erin, terwijl anderen een zandkasteel herkennen, symbool voor de stranden van Huisduinen en Julianadorp. Het kan ook als een schip worden gezien, een subtiele verwijzing naar het maritieme karakter van onze stad.

Kleuren

Het nieuwe kleurenpalet weerspiegelt de kleuren die je terugvindt in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen: zon, zee, strand en de vlag van Den Helder. We hebben de vertrouwde kleuren oranje, blauw en rood behouden om de verbinding met ons verleden te benadrukken.

Stapsgewijze overgang

De nieuwe huisstijl is afgelopen maandag ingestemd door de algemene ledenvergadering en zal in de komende periode geleidelijk worden ingevoerd op onze sociale media, website en in andere uitingen.

Het bestuur, de fractie en de leden zijn enthousiast over de nieuwe huisstijl. We geloven dat deze frisse look ons goed zal helpen om vooruit te kijken, zonder onze waarden en geschiedenis uit het oog te verliezen. We kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan Den Helder, Julianadorp en Huisduinen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.